Meerdere kamers
Multi-split Airco

Met een multi-split airco kun je meerdere kamers koelen of verwarmen. Dit aircosysteem bestaat uit één buitenunit en twee (duo-split) of meerdere binnenunits.

Zo kun je bijvoorbeeld één binnenunit in de woonkamer hangen en één in de slaapkamer.

ecologisch verantwoord
Duurzaamheid & installatie

Wij staan garant voor hoogwaardige airconditioningsystemen die ruimtes zowel kunnen koelen als verwarmen. Onze recente modellen gaan zelfs nog een stapje verder: de nieuwste technologieën die zijn toegepast in deze airco’s, zoals de Dual Inverter Compressor, verhogen het rendement in afzienbare tijd. Zo slaagt het nieuwe model er niet alleen in om een ruimte tot 40 procent sneller te koelen, maar gebeurt dit ook op een ecologisch verantwoorde manier. Onze airco’s kunnen het energieverbruik namelijk tot wel 70 procent terug schroeven in vergelijking met ouderwetse toestellen zonder deze technologie.

Daarnaast gebeurt de installatie van deze airco’s door ons op een uiterst zorgvuldige en verantwoorde manier. Zo kunnen er geen schadelijke gassen ontsnappen die het milieu aantasten. Onze airco’s zijn altijd energiezuinig en in de winter zelfs efficiënter dan een CV verwarming.